Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Til den selvstændige frisør: Gode råd til indretningen af din frisørsalon

Når det kommer til indretning af din frisørsalon, så skal du sætte dig i kundens sted. Fokusér på rare omgivelser, som er med til at skabe de perfekte rammer for en god oplevelse. Indretningen af salonen er medvirkende til, at kunden har lyst til at vende tilbage, hvorfor indretningen skal være velovervejet. I denne guide får du et par gode tips til at indrette din salon, så du kan arbejde effektivt i hyggelige omgivelser.

Øg effektiviteten med det rette udstyr og frisørinventar

I frisørsalonerne bruges der rigtig mange håndklæder, forklæder og kapper. Som frisør ved du nok, at det er rigtig vigtigt, at disse kan blive vasket på hurtig og effektiv vis. Du kan med fordel indrette salonen med en industrivaskemaskine 20 kg. En vaskemaskine med stor kapacitet giver dig mulighed for at vaske rigtig meget på kort tid. Ønsker du at ordne vasketøjet selv, fremfor at få stablet en vaskeriløsning på benene, så er denne industrivaskemaskine en ideel løsning.

Skab en hyggelig stemning med lys og lamper

Det er vigtigt, at dine kunder føler sig godt tilpas, når de træder ind ad døren. Med de helt rette lamper og lys, så kan du på ingen tid pifte salonen op og skabe en god stemning. Du kan give salonen lige netop det udtryk, du ønsker. Det er en god idé at placere skarpt spotlys, dér hvor du arbejder med kunden, således at du kan se knivskarpt.

Overvej placeringen af kunder

Når du indretter din frisørsalon, så skal du gøre op med dig selv, hvor mange kunder, der skal være plads til. Prioritér rigtig god plads omkring hver kunde, således at de føler sig i centrum, når du arbejder med dem. Ved hver plads kan du med fordel montere et par hylder, hvor du kan placere magasiner og en varm kop kaffe til kunden.

You may also like