Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/globacon.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Sådan skaffer du nye kunder

Som virksomhedsejer er noget af det sværeste, men også vigtigste, konstant at tiltrække nye kunder til din virksomhed. Du kan aldrig regne med, at fordi du bruger penge på at lave én stor reklamekampagne, så kommer der en masse nye kunder, der holder fast for evigt. I dag er konkurrencen så stor i nærmest alle brancher, at det er vigtigt konstant at følge med, gøre dig bemærket og kommunikere med din målgruppe. Men hvordan skaffer du så nye kunder?

Gør dig selv synlig

Engang var det rigtig godt at have annoncer i aviser, i tv’et, på gaden mm. Det kan stadig hjælpe, men i dag er det langt vigtigere at være synlig på nettet og på sociale virksomheder. Du møder ikke mange virksomheder i dag, som ikke enten har en facebookside, en Instagramkonto eller andet. Fordelen ved sociale medier, når det gælder markedsføring er, at du får lov til at kommunikere direkte til din målgruppe. Desuden er det langt billigere med annoncer på sociale medier end en enkelt tv-reklame f.eks.

Få hjælp af et Adwords bureau

Som regel er det virkelig godt med noget ekspertise udefra, hvis du for alvor vil slå igennem på nettet og skaffe flere kunder. Et Adwords bureau kan hjælpe dig med at lave søgekampagner, som sørger for, at dine kunder nemmere finder dig. De kan hjælpe dig med Youtube videoannoncering, så dine budskaber lynhurtigt bliver spredt. Eller de kan hjælpe dig med bannerannoncering, så du konstant popper op hos potentielle kunder. Det vil alt sammen kunne øge chancen for flere salg.

Vær tålmodig

Du må aldrig tro, at du kan starte en virksomhed, lave nogle kampagner og ugen efter vælter det ind med kunder. Det tager tid og en god portion tålmodighed at skaffe kunder. Derfor er du nødt til bare at fortsætte det hårde arbejde og vente.

You may also like