Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Sådan får du et godt indeklima

Mange føler at deres indeklima er dårligt og derfor investerer de i alt for dyre ting til at rense luften, men hvad de ikke ved, er at det slet ikke er nødvendigt. Man kan selv gør meget for at rense luften derhjemme. Enkelt og hurtigt uden en kæmpe investering. Hvis det så ikke hjælper, er der også andre muligheder.

Hvordan kan jeg selv gøre mit indeklima bedre?

Det første du kan gøre er meget enkelt og en god start. Gør det til en vane at lufte ud i hele huset 2-3 gange om dagen i mindst 5 minutter. Åben alle vinduer og bare lad der komme gennemtræk, så bliver luften godt renset. Det burde at fjerne den dårlige luft og de fleste skadelige partikler.

En anden god huskeregel er at tænde emhætten når du laver mad. Hvis du ikke har en emhætte, så kan du i det mindste åbne et vindue. På denne måde hænger lugten af mad ikke i rummet.

Man kan også prøve at begrænse brugen af stearinlys, da det er dårligt både for lungerne, men også for indeklimaet. Hvis man har prøvet at gøre disse ting og indeklimaet stadig ikke er godt, kan man investere i nogle ting.

Hvad kan jeg købe for at forbedre indeklimaet?

Hvis intet af det ovenstående virker, så skal du ikke give op. Der er stadig flere muligheder. Dette kræver dog bare at du er villig til at investere i noget som renser luften.

En god mulighed er radonspærre. Mange kender nok til radon. Det er en radioaktiv luftart, som bliver fundet i mange hjem, da det let kan trænge ind. Radon er meget farligt og man kan endda udvikle livstruende sygdomme, hvis man bliver udsat for for meget radon. En radonspærre blokerer den farlige mængde af radon, som er i hjemmet. Det kan mindske radonniveauet med 10-50 procent, hvilket er en rigtig stor ændring. Her kan du læse mere info om radonspærre.

En anden investering kan være en luftrenser. Som ordet siger, så renser den luften for blandt andet støv og pollen. Hermed hjælper det også mange pollenallergener. Derudover renser den også luften for virusser og bakterier.

You may also like