Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Nyt år, ny start – Sådan kommer du i gang

Der er mange årsager til du bliver nødt til at omlægge dit liv og starte på en frisk. Det er ikke en let opgave at opgive ting i sit liv, men det er oftest det hele værd når du ikke er tilfreds og lykkelig, som det er nu. Du får her nogle gode råd til hvordan du ændre din tankegang til at starte på en frisk.

Tænk på din fremtid

Forstil dig selv om 2 år. Hvem vil du gerne være og hvor vil du gerne befinde dig? Det skal være et sted hvor du føler dig glad og tilfreds. Hvis ikke det er der hvor du er nu, er det tid til en forandring i dit liv. Om det er på arbejdsfronten, familiefronten, eller noget mere personligt, har ingen betydning. Det der gør dig ulykkelig, skal du væk fra.

Det er altid en god idé at starte med at snakke med det med nogen og få professionelt hjælp til hvad, der gør dig ulykkelig og hvor du bør starte på en frisk. Klik her for at se mulighederne for at få autoriseret psykologhjælp på lige præcis den måde du ønsker.

Sæt mål

Når du er blevet opmærksom på hvad du netop ønsker ændre i dit liv, så sæt dig nogle daglige mål. Skriv ned hvad du vil gøre for at komme videre i dit liv. Det kan fx være at du i dag ønsker at kontrollere din frygt og bekymringer. Du ved allerede at du gerne vil starte forfra, og du skal påtage dig det ansvar og acceptere din beslutning. Omdan din indre frygt til ro og beslutsomhed.

Skriv gerne alle dine drømme ned, og hvad du vil gøre når du ikke længere bærer rundt på den byrde der holder dig nede. Skriv ned hvad der er vil være vigtigt for dig når du starter forfra og hvad du vil sætte dit fokus på.

Gør noget ved det

Sæt også mål, der får dig til at rykke frem i processen med at starte forfra. Såsom at søge et nyt job, hjælp fra sociale tjenester, eller flytte.

Hvis din situation fx kræver at du skal flytte, kan det være en god idé at få hjælp af en boligadvokat for at komme nemmest igennem processen. Det kan i forvejen være en følelsesladet opgave at skulle starte forfra ved at flytte fra det velkendte, så en boligadvokat er den fordel da han eller hun kan rådgive dig i forbindelse med ejendomshandlen. Ejendomsmægleren er nemlig sælgers rådgiver, og inden du underskriver en kontrakt, er det en stor fordel at du er blevet vejledt købet, da det bl.a. er en af de ting du skriver under på.

Når du er kommet på den anden side og har startet på en frisk, er det vigtigt at tænke over hvordan du fortæller din fortid til dig selv og til andre. Det har nemlig betydning for hvordan du kommer videre og lægger det bag dig. I stedet for at bebrejde dig selv, skal du vende det til hvad det har givet dig af positive erfaringer, som du nu er blevet klogere af og kan bruge i din nye begyndelse.

You may also like