Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/globacon.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Når du flytter til en ny by

Er du lige eller måske blot i færd med at flytte til en ny by? Så er der mange ting, du skal sørge for er i orden, og der er mange nye ting, som du skal til at vænne dig til. Læs mere om det lige her.

Nye venner

Når man flytter til en ny by, har man ofte en fornemmelse af, at man starter på en frisk. Tit er man ikke videre bekendt med byen, og man kender måske derfor heller ikke særlig mange, som der bor i den. Det betyder, at man skal til at i gang med at få sig nogle nye bekendtskaber, så man kan få startet sit nye sociale liv op i den nye by.

 

Men har man nået en vis alder, er det ikke altid lige let at finde sig nogle nye venner, som man inden for ganske kort tid bare kan komme overens med. Det betyder, at det ikke er nok at prikke en på skulderen i det lokale supermarked og spørge, om I skal være venner – der skal mere til.

 

Det kan derfor være en god ide at tage ud i det sociale liv og mødes med folk. Det kan være, at man skal melde sig ind i en klub, starte til en bestemt sportsgren eller blot forsøge sig frem på cafeerne om aftenen. For over en kop kaffe er det næsten altid muligt at finde på noget at snakke om.

 

Mød hinanden over kaffen

Og netop derfor bør du også have dig en god kaffemaskine med timer. Med en sådan kan du være sikker på, at du altid har en god kop kaffe klar, når dine nye venner kommer på besøg. Og når snakken bare flyder derudaf, kan du også være sikker på, at kaffemaskinen lader dig vide, når den næste kop er klar.

You may also like