Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Hvad gør du i uheldige rejsesituationer?

Når du skal ud og rejse, er der meget, der kan gå galt. Du kan blive presset på tidsfronten, der kan være opstået misforståelser med diverse bureauer og overnatningssteder, eller noget helt andet der gør, at rejsen pludselig bliver en meget stressende oplevelse. Det er ikke altid, du lige ved, hvad du gør i en sådan situation. Her kan du få et overblik over nogle udvalgte scenarier, der kan opstå på en ferie.

Fanget i trafikken på vej til camping

På mange campingpladser er der en bestemt periode, hvor der er mulighed for at tjekke ind. Men der kan ske mange ting på vej til campingpladsen, eller allerede inden du overhovedet har forladt hjemmet, der gør, at det bliver svært at nå denne tjek-ind periode. Dette kunne være alt fra mistede papirer, til et uheld på motorvejen der sænker farten på trafikken. I denne situation kan du ringe til campingpladsen. Måske får du muligheden for at tjekke ind på et andet tidspunkt, eller får lavet en specialaftale, der gør, at du skal tage kontakt til en bestemt person, når du ankommer.

Den anden part er svær at kommunikere med

Hvis du skal overnatte et sted, f.eks. Tyskland, og der er nogle spørgsmål, der skal opklares, kan der tit opstå et problem: Kommunikationen kan blive meget besværlig. Du har svært ved at formulere de eksakte sætninger på tysk, mens modtageren finder de engelske sætninger problematiske. Selvfølgelig kan du bruge Google Oversæt eller noget der ligner, men det ville bare være så ærgerligt, hvis der var nogle informationer der glippede, pga. grammatiske fejl og mangler. Et alternativ kunne være at betale dig fra en professionel oversættelse til tysk. Så er du sikker på, at modtageren ved præcis, hvad det er for et spørgsmål, du egentlig prøver at finde et svar på.

You may also like