Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Har din virksomhed brug for et lager?

Har du en virksomhed, hvor du er begyndt at få flere ordrer? Så er det måske på tide at få et lager, hvis ikke du allerede har et. Det kan du enten gøre ved at leje en lagerhal eller gøre plads til et lager i dine eksisterende lokaler. Hvis du vælger at lave dit helt eget lager i dine eksisterende lokaler, skal du selvfølgelig til at stable det hele på benene selv, men til gengæld får du det præcist, som du gerne vil have det.

Hvor meget plads har du brug for?

Først er det selvfølgelig afgørende, hvor meget plads, der egentlig er brug for. Det går ikke, at lageret bliver for småt, men det er også dumt at etablere et kæmpe lager, hvis der ikke bliver brug for det. Størrelsen på lager afgør også hvor mange reoler du f.eks. skal have købt. Når du skal finde ud af størrelsen på dit lager, kan det være en god idé med nogle forskellige beregninger.

Indkøb til etablering af lageret

Når først du har lokalet klar til dit lager, er det bare med at få købt reoler ind. Der findes mange forskellige typer af reoler til et lager. Valget af reoler kommer både an på pladsen og hvilke produkter, du skal have liggende. Der findes bl.a. pallereoler, lagerreoler og grenreoler. Når du begynder at indrette dit lager, er det vigtigt, at du tænker grundigt over placeringen af reolerne. Du skal indrette lageret så effektivt og smart som muligt. Det kan du gøre bedst ved at lave en tegning over lageret. Du vil få et bedre overblik ved at se tingene oppe fra. Se et udvalg af grenreoler her. Når du køber ind, kan det også være, at du har brug for en truck, magnetskilte, stabelbare rammer eller lign.

You may also like