Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Forelsket i Mallorca?

Når du først har været på ferie i Mallorca én gang, vil du sikkert gerne tilbage igen en anden gang. Og gerne snart. De smukke strande, den lækre mad, de glade mennesker. Med fly, ophold og mad, bliver det dog hurtigt en bekostelig affære, særligt hvis du også har børn der skal med og I skal have dobbelt op på plads på hotellet osv.

I stedet tjekker du efter, om det er muligt at leje en feriebolig. Du ville egentlig gerne have haft den samme som sidste år, men den er fuldt booket i dine ferieuger. Åh det ville være rart at have sin egen feriebolig i Mallorca, tænker du, og leger lidt med idéen.

Egen feriebolig

Egen feriebolig har den fordel, at du sikrer dig den samme feriebolig, år efter år i lige præcis de uger du har ferie. Det er en stor investering, men med de indtægter, du forventer at kunne indbringe i de dele af året hvor du ikke selv benytter boligen, og i stedet kan leje boligen ud, regner du dig frem til, at det godt kan løbe rundt. Det er en sjov drøm, men omvendt vil du heller ikke føle dig forpligtet til at tage til Mallorca hvert år, for selvom du elsker Mallorca, så er der også andre steder i verden du gerne vil hen.

Hvis du har råd til at investere i en feriebolig, er 21-5 konceptet måske noget for dig. Her køber 21 familier sammen 5 ferieboliger i 5 forskellige lande, og deler dem. Lyder det interessant, så læs mere her.

Nyd ferien

Denne gang blev det ikke til mere end drømmen om egen feriebolig. Den slags kræver trods alt masser af omtanke, men frøet er sået og du drømmer videre. Du finder snart en feriebolig du kan leje i din ferie, og selvom du må gå på kompromis, så er det vigtigste jo trods alt, at familien kommer af sted sammen, og kommer helt ned i gear. Og det er jo derfor, Mallorca er så fantastisk. Her er noget for enhver smag. Alt på en lille ø.

You may also like