Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Shopping

Skal du flytte i noget mindre?

Når du skal flytte i en mindre bolig er der ikke plads til alle dine ting. Her finder du nogle ideer til hvordan du kan få dit interiør til at fylde mindre, opfylde to opgaver med samme møbel eller ideer til udskiftninger du kan gøre, når du skal nedskalere.

Stereoanlæg

Et stereoanlæg med forstærker og højttalere fylder en del. Overvej at gå over til en aktiv højttaler. Aktive højtalere er højttalere med indbygget forstærker. Du kan typisk sætte din telefon med et jackstik eller du kan forbinde til den med Bluetooth. Disse har også fordelen, at de er mere portable, hvad enten den har indbygget batteri, eller skal sidde til strøm.

Førhen var lyden i disse højttalere i rigtig dårlig kvalitet, men meget er sket, og nu er de efterhånden rigtig gode, og faktisk også så flotte i designet, at du snildt kan finde en højttaler, som passer ind i dit nye hjem.

Sofa/seng

Uanset om du er nødt til at skalere så meget ned, at du bliver nødt til at have soveværelse og stue i et, eller om du blot skal skære gæsteværelset fra, kan du med fordel skifte din flyder af en sofa ud med en sovesofa.

Flere og flere sovesofaer opfylder både siddekomfort og sovekomfort, så du med god samvittighed kan kombinere disse to. En sovesofa med ”memory” skum fungerer fortrinligt som både sofa og madras.

Alternativt kan du sørge for, at din nye sengeramme har opbevaring indbygget, så du ikke skal bruge værdifuld skabsplads på sengelinned og lignende.

Borde

Dit hjem har adskillige borde til en masse forskellige aktiviteter. Disse aktiviteter kan ofte godt dele et bord. F.eks. behøver du ikke en spiseplads i både køkken og stue. Og har du en bærbar computer, kan du snildt sidde ved dit spisebord og arbejde. Vil du gerne have en separat kontorplads, kan du investere i en vægreol med en lille indbygget bordplade.

Alternativt kan du bruge klapborde, som ikke optager særlig meget plads med mindre de er i brug. De fås både som væghængte modeller eller fritstående, alt efter størrelse og brugsscenarie.

You may also like