Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Shopping

Sådan indretter du et fint børneværelse

Hvis familien snart bliver udvidet med et nyt medlem, eller hvis dit barns værelse trænger til en kærlig hånd, skal du i gang med et indrette et helt nyt børneværelse. Et børneværelse skal være både hyggeligt og praktisk, da der skal være plads til sjov og leg.

Gå ikke ned på farver

Måske du går sparsomt til værks, når det gælder farverig indrettet i resten af hjemmet, men det behøver du ikke at gøre på det børneværelse, som du kan indrette. Der må gøre en hel masse at kigge på. Når værelset bliver fyldt med legetøj, vil det alligevel flyde med ting i alverdens farver, du kan du lige så godt integrere det i indretningen også. Du kan f.eks. male væggene i en farve, vælge farverige møbler eller pynte op med tæpper, malerier, lamper o.lign. i farver. Hos Børnenes Kartel kan du få en hel masse fine indretningsgenstande, som vil passer perfekt ind på et børneværelse. Der kan du få alt fra lamper til søde vækkeure, så se mere her.

Gør plads til opbevaring

Det er ikke nemt at holde et børneværelse ryddeligt, og det skal det heller ikke være, men derfor kan du stadig godt gøre god plads til opbevaring, så tingene nemt kan ryddes ad vejen, hvis der skulle blive behov for det. Du kan f.eks. indrette med et stort skab, hvor alt kan lægges ind. Ellers kan du have store opbevaringskasser stående på gulvet, så det er nemt og hurtigt at samle et sted.

Lav en lektieplads

Alt afhængig af alderen på dit barn, kan det være rart med en skrivebordsplads, hvor der kan laves lektier, tegnes eller lignende. I hvert fald er det en god idé et sted, hvor dit barn kan sætte sig hen, når han/hun skal koncentrere sig eller lave noget, der ikke fungerer godt på gulvet.

You may also like