Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Shopping

Klæd børnene på til sommer med firmagaver

Dine børn kan hurtigt få det for varmt, men også pludselig begynde at fryse. Årstiderne skifter, og det gælder derfor om at klæde dit barn på til årstiden. Dette gælder det køligere, varmere og det mere blæsende vejr.

Sol og sommer

Når sommeren titter frem i Danmark, eller hvis I tager afsted sydpå, kommer det nok ikke som en overraskelse, at I skal passe på solen. Generelt siger man, at børn helst skal holde sig i skyggen, specielt små børn. Børn vil ofte gerne lege udenfor i det gode vejr, og her er solcreme med en højfaktor ikke nok. Det kan derfor være en god ide at investere i tøj med uv-beskyttelse, da børnene herved vil være beskyttet mod solens uv-stråler. Ansigtet er ofte et sted, hvor huden er ekstra udsat for solens stråler. For at beskytte ansigtet kan du have kasketter med logo på med hjem fra dit firma til børnene. Kasketter med logo kan være interessante for børnene, da de kan stille spørgsmål til, hvor den kommer fra, og du kan herved få en dialog med dit barn om, hvad du foretager dig i din hverdag, når du ikke er sammen med dine børn. På sommerdage står solen altid højest mellem kl. 12-15, og det anbefales derfor, at I opholder jer inde døre i dette tidsrum. Her kan I snuppe en lille lur, da børnene ofte er trætte efter længere tid på stranden eller ved poolen.

Tøj

I sommerperioden kan det være varmt udenfor, hvilket bevirker i, at børnene kan få hede ture. Dette kan skyldes, at børnene har for meget tøj på. Hvis du på din arbejdsplads har tøj til dig selv og dine børn, som du må tage med hjem, kan det være en god ide at benytte sig af dette. Hvis du gør det, viser du, at du har interesse i dit firma, og du får samtidig reklameret for det. Hvis I er så heldige, at I skal afsted på ferie med flere familiemedlemmer eller venner, kan du roligt tage mere firmareklame tøj med.

 

 

 

 

 

You may also like