Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Shopping

Har du en housewarming rundt om hjørnet?

Står du og har købt nyt hus eller lejlighed og dermed har en houeswarming rundt om hjørnet? En housewarming og en god måde at skabe en hyggelig aften med ens familie og nærmeste. Alt er nyt både området man kommer til at bo i, men også hvordan ens hjen nu ser ud. Med en housewarming rundt om hjørnet er der meget klargøring. Der skal både være pænt og rent i det nye hjem, og du vil måske også gerne selv se godt ud med et nyt lækkert outfit, nu hvor resten af dine omgivelser er nye. Læs med nedenfor, og få noget inspiration til aftens outfit og hvad man eventuelt kunne skrive på sin ønskeliste.

En følelese af, at alt er nyt

Du har måske gået i længere tid, for at få dit nye hjem på plads og præcis som du ville have det. Det er måske blevet købt nogle nye møbler og forskellige sager til hjemmet. Når man køber noget nyt, kan det godt give en god følelse i kroppen.

Nu hvor næsten hele dit hjem er nyt, eller i hvert fald flyttet et nyt sted hen, ville det også være optimalt med et nyt sæt tøj til housewarmingen. På quinde.dk kan du få masser af inspiration til festkjoler, nederdele og pæne bukser til favorable priser. Og her i sommerens varme tider, vil det give god energi og et smil på læben, med en skøn farverig kjole, som gæsterne helt sikkert ville ligge mærke til. En god farverig kjole, vil nemlig give en sprydlende energi til festen.

I denne periode er mange af varerne sat ned, så gå ind og blev inspireret og få outfittet sendt hjem, inden gæsterne ringer på. Ligenu kører Online Mode en kampagne med 20% nedsat pris, på mange af deres sommer items. Dette giver rig mulighed for at spare nogle penge, nu hvor man har brugt penge på sit nye hjem.

En god gave til ønskelisten

Udover at dit nye hjem og dit nye outfit skal stå klar til dagen med houeswarming, bliver man ofte spurgt om ønsker. Venner og familie skriver og ringer til en, for at få nogle ønsker, så de ikke kommer tomhindet. Derfor er det også en rigtig god ide at have en ønskeliste klar, hvis man kommer ud for den situation. Det store spørgsmål er dog, hvad skal man ønske sig? Du har lige brugt lang tid på, at få dit nye hjem til at se ud, som du gerne vil have det. Hvad mangler du? En god gave kunne være et vægur. Et vægur er ofte det element man glemmer, men det er et element som både er praktisk og som kan se rigtig godt ud. Hos Urkompagniet kan du få et bredt udvalg af vægure. Gå ind og tjek deres vægure ud her. Vægurene findes i mange forskellige prisklasser, og det er nemt at købe og bringe med. Et vægur er vores ideelle svar, på en god housewarming gave.

You may also like