Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Oplevelser

Danmarks nordligste del

Forestil dig idyllisk dansk sommer. Sand, klitter og vand så blåt som øjet det rækker. Men hvorfor nøjes med at forestille dig det? Åben dine øjne op, og oplev den nordliste del af Danmark og tag en overnatning i Skagen. Her er alt, hvad man i sin vildeste sommerfantasi turde drømme om, og mere til. For Skagen er kulminationen og ikke mindst fusionen af idyl, kultur og charme. En charmerende by med lange gader og stræder med huse som gule som den varmeste sommersol- en sikker garanti for et smil på læben.

Maden er ligeledes heller ikke til at sætte en finger på, og man kan jo ikke komme udenom, at Skagen er uløseligt forbundet med sin tradition for maritim mad og der inden under den fantastiske fisk. I Skagen vil du møde fisk af alle slags, tilberedt på alle måder. Til fisk eller ej, vil der altid være noget at spise for dig.

Og så lidt til jer, hvis i forelsker jer håbløst i Nordjylland

Vi forstår det godt, fordi ja, det er nemt at falde pladask for Nordjylland og alt den charme, som der bare ingen andre steder er at finde. Og bare rolig, fordi det er nemlig langt fra nogen dårlig ting. Der er nemlig enormt meget, som Nordjylland kan tilbyde dig andet end en endagstur.

Kommer du fra byen? Så frygt ej. Der er nemlig rigeligt med by i Nordjylland. Ser man bare på Aalborg, så har man altså her ikke bare et centrum, men også en by i rivende udvikling. Og så længe, at man er i Nordjylland, så er man aldrig langt fra Aalborg.

Naturen, som du allerede har oplevet på din endagstur, taler for dig selv og er klart det største trækmærke, og det er ikke uden grund

Der er altså ingen fare på færde, hvis du skulle være faldet for den nordjyske charme.

You may also like