Kategorier
Oplevelser

3 sjove ideer til hvad du kan lave i sommerferien 2019

Sidder du også og drømmer om sommerferie, men ved stadig ikke helt, hvad du egentlig skal lave? Så kan du her læse 3 gode ideer til, hvad du kan lave med familien eller vennerne i din sommerferie.

Hold en gameraften med gamer-vennerne

Første ting du kan gøre, hvis du er interesseret i at spille computer, er at invitere nogle af dem som du plejer at ”game” med over til en gameraften, eller måske en helt gamer weekend, hvis i kan holde til det. I kan starte dagen ud med at lave et fedt set-up af alle jeres computere, så I sidder godt og i alle sammen er helt klar til at give den gas, hele natten.

I løbet af aftenen, kan I mens I spiller eventuelt bestille noget pizza som i kan spise når i bliver sultne, her er det selvfølgelig en god ide at bestille nok til at der også er lidt pizza til natmaden.

Inden du inviterer alle dine gamer-venner over til en fed gameraften, skal du være sikker på at dit internet kan klare det. Du kan på internetpriser.dk både teste dit nuværende internets hastighed, samt finde den bedste og billigste løsning på internet i din bolig.

Tag en tur på stranden

Hvis vi i 2019 får en sommer som bare er fyldt med halvt så mange solskinsdage som vi havde i sommeren 2018, vil der helt sikkert være plads til at du kan smutte på stranden nogle af disse dage. En perfekt dag på stranden kunne se således ud. Du pakker en taske med dit badetøj, et stort håndklæde eller tæppe som du kan ligge på og selvfølgelig en god transportabel højtaler, så du kan høre noget musik.

Du kan også invitere dine venner og/eller familien med, det gør lige turen lidt sjovere. I kan eventuelt også pakke et par sandwichs eller andre snacks med til turen.

I Danmark har vi rigtig mange superlækre strande som f.eks. Kerteminde Nordstrand, Amager strandpark, Boderne på Bornholm, Blåvand strand, Marielyst strand, Blokhus strand, Rømø strand og mange flere.

Rejs ud og oplev verden

En anden ting du kan gøre i din sommerferie er at tage ud og opleve verden. Du kan rejse til mange spændende destinationer, rundt omkring i verden og få nogle super oplevelser. Selvom din økonomiske situation måske kan gøre så det kan blive svært at rejse jorden rundt, kan du helt sikkert finde nogle rejse til nogle spændene lande som er til at betale.

Inden du rejser til et land som ikke er Danmark, skal du altid undersøge om du skal have nogle vacciner inden du rejser. På blivvaccineret.dk kan du altid finde information om hvilke vaccinationer der anbefales at du får inden du rejser til det pågældende land.

Du har ved at læse ovenstående forhåbentligt fået et par ideer til hvad du kan bruge din sommerferie på i 2019. Så nu er du helt klar til at se hvad den danske sommer har at byde på.