Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Oplevelser

3 fantastiske familieferier

For rigtig mange mennesker er ferietid den bedste tid på året. Her er der oftest mulighed for at se familie og venner mere end normalt, og det er her, der er tid til at tage ud og opleve nye afkroge af verden. At rejse kan give sjove oplevelser, nye bekendtskaber og gode minder, og en rejse kan også bruges som en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag.

Oplevelsesferie i Florida, USA

Er du og familien til varme grader, smukke strande og mange gode oplevelser, så kan det være, jeres næste ferie skal gå til Florida i USA. Staten byder på kulinariske oplevelser i den sydlige del, adgang til smukke strande og Golfbugtens varme vand i den vestlige del og fantastiske forlystelsesparker i nærheden af Orlando. En tur til USA er ikke billig, men det er en tur, som hele familien sent vil glemme. Lån penge her nu, hvis du vil have en uforglemmelig rejse.

Allroundferie i London

Vil du og familien ikke alt for langt hjemmefra, kan I vælge at tage til London, der byder på mange forskellige typer af oplevelser. Byen er både god til sightseeing, museumsture og shopping, så der er noget for ethvert medlem af familien. Med hop-on hop-off busserne er det nemt at se store dele af byen på kort tid. Det tager også kun omkring halvanden til to timer at komme dertil fra Danmark, så det er forholdsvis tæt på hjemme.

Strandferie på Zakynthos, Grækenland

Er det tid til, at du og familien får en smuk afslapningsferie, kan jeres næste rejsemål snildt være Zakynthos i Grækenland. Zakynthos er en lille ø, der både byder på lækre strande og fine gåture. Derudover er det muligt at tage på bådture, at se solnedgangen ved øens fyrtårn og at se et skibsvrag. Øen byder altså på oplevelser for enhver smag, så hele familiens behov bliver dækket.

You may also like