Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Vær med på moden med plankeborde

Står du og skal have et nyt sofabord eller spisebord? Men du kan simpelthen ikke finde det perfekte bord. Så er du skam kommet det rigtige sted. Her vil du få en masse viden om de populære plankeborde. Så hvis du vil have et moderne hjem, så læs med her.

Plankeborde

Plankeborde er som navnet næsten afslører, et bord lavet af planker. De er meget simple, men samtidig giver de meget til rummet. Derudover passer de til enhver anledning, om det er en hyggelig aften med tøserne eller en familiemiddag, så passer de helt perfekt. Der findes mange forskellige slags plankeborde og hvert bord er helt unikt. Du finder ikke to som er ens.

Plankeborde findes i mange forskellige prisklasser. Hvis du vil, kan du finde nogle til kun 1000 kroner. Hvis du hellere vil have noget af bedre kvalitet, kan man gå længere op i prisklassen og finde nogle helt op til 9000 kroner. Der er helt sikkert et plankebord som passer til lige dit budget.

Plankeborde kan nu til dags købes mange steder. Du kan købe plankeborde online på nettet. Hvis du derimod hellere vil se det først, kan man også sagtens købe det fysisk. Plankeborde er lavet i hånden og findes i forskelligt farver af træ. Man kan få dem fra lys beige til næsten hel sort. Man kan få dem i forskellige former, for eksempel runde eller firkantede. Udover det kan du også få dem i mål, som du helt selv vælger, så de passer perfekt til dit hus.

Lav selv et plankebord

Hvis man er en gør-det-selv person og er god til at arbejde med træ, kan man sagtens lave sit eget plankebord. Det kræver bare at man har tid og er motiveret til det. Det bliver et sjovt projekt.

Det første man skal finde, er nogle gode planker. Plankerne kan laves af forskelligt slags træ, for eksempel egetræ, fyrretræ, bøgetræ og flere. Egetræ er det de fleste producenter bruger, da det har en lang levetid og er et stærkt træ. Herefter skal træet høvles, som er et stort arbejde. Det er et besværligt projekt, men i sidste ende vil det være billigere.

You may also like