Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Tag sommerens havehygge med ind i vinteren

Når du tænker på sommer, minder det dig nok om en masse timer i haven med din familie og venner. Men er alt det så slut, når efteråret og vinteren kommer? Det behøver det slet ikke at være. Vinteren kølige og mørke vejr er ikke en undskyldning for ikke at opholde sig ude i haven. Du kan sagtens lave masser af ting i haven. Det kræver bare, at du tager lidt ekstra tøj på og skifter sandalerne ud med nogle støvler.

Grillaften i efteråret

En grillaften er for de fleste noget, der hører til i sommeren. Men du kan sagtens nyde lækker grillmad med din familie, selvom temperaturen udenfor bliver lavere. Forskellen er bare, at du ikke sidder ude på terrassen og nyder maden. Hvis du vil gøre det nemmere at grille om vinteren, skal du bare have en gasgrill. For at finde den bedste, kan du læse en detaljeret test af gasgrill her.

Leg i haven

Om sommeren er det tiden for kongespil, stangtennis, Crockett og diverse andre lege i haven. Selvom sommeren er slut, behøver det ikke være slut med leg og spil i haven. Du kan sagtens samle din familie til en omgang gemme eller fange rundt i haven. Hvis ikke der er sne på græsset, kan det også sagtens lade sig gøre stadigvæk at spille f.eks. kongespil og Crockett. I skal bare have en ekstra trøje på.

Havearbejde

Mange har desuden den opfattelse, at havearbejde kun er noget, der kan klares om sommeren, men det er langt fra sandheden. Der er masser i haven at vedligeholde selv i efteråret. Det er bare nogle andre opgaver, end dem du tager dig af om sommeren. Om vinteren er det f.eks. godt at lægge forårsløg, beskære træer og buske eller plante nye træer, busker og roser.

You may also like