Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Står du og skal bygge din nye drømmebolig?

Skal dig og familien til at bygge jeres drømmebolig og har brug for en godkendt udstykning? Få en  beskikkelse af landinspektør og bliv klar til at starte jeres eventyr! En landinspektør kan hjælpe med at gøre jeres drømme til virkelighed – og få styr på, hvor og hvordan I skal bygge jeres drømmebolig.

 

Få hjælp til at skabe overblik

Med hjælp fra en landinspektør kan I få den bedste rådgivning til at blive klar til at opføre jeres eget hus. Med en godkendt udstykning får I hjælp til at få en matrikel, hvor I har ret til at bygge jeres hus. Landinspektøren hjælper med at sætte skellet rigtigt og præcist, så I er sikre på at få det areal, som tilhører jer. I kan derfor med tryghed koncentrere jer op at bygge jeres drømmebolig.

 

Mange forskellige opgaver

Landinspektøren har mange forskellige opgaver og kan hjælpe mange forskellige erhverv. Det er derfor en god og sikker måde at få den bedste rådgivning, fordi de er vant til at rådgive og identificere udfordringer, som kan opstå, når der eksempelvis skal opføres et nyt hus. Oftest er det en bygherre, en landmand eller en ejendomsmægler, som søger rådgivning hos en landinspektør, men en grundejer, entreprenør eller arkitekt kan også få svar på nogle af de spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med bebyggelse.

 

Den nyeste teknologi

Hos Landsyd kan du få hjælp til at tage et dronefoto af din grund eller udstykning – og med hjælp af den nyeste teknologi kan de hjælpe med at lave en visualisering sådan, at de laver en 3D-model, der kan indpasses i virkeligheden. På den måde kan du se, hvordan dit nye hus eksempelvis vil passe ind i det område, hvor du har tænkt dig at bygge. På den måde får du en klar idé om, hvordan resultatet bliver.

You may also like