Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Skulpturer – imponerende kunst

Mennesket har lavet skulpturer i hele vores historie. Det er imponerende kunst, der bl.a. er blevet brugt til at afbillede kejsere, ledere, konger, dronninger, guder, men også meninge borgere, f.eks. i det Gamle Rom. Skulpturer kan være afbildninger af rigtigt mange forskellige ting altså. Nogle er storslåede og er blevet brugt som samlingspunkt og symboler igennem tiden.

Andre kan bruges på dagligdagsplan, som vi kan have stående i stuen, i køkkenet eller andre steder i vores hjem. Det er kunst på højt plan, og uagtet af om det er en kæmpe skulptur eller blot en lille en, er det imponerende håndværk, der kræver meget tid, fokus og koncentration.

Skulpturer kan bl.a., udover at betage os, også bruges som f.eks. unikke gaver, vi kan bruge som kunst – oftest vil de netop have en stor betydning, især hvis de er givet som gave. Derved får de også et personligt touch, der fortæller om lige netop en selv. Skulpturer er på denne måde også en del af det, der gør et hjem personligt – på lige fod med f.eks. malerier.

Skulpturer kan være noget, der betager os dybt, eller bruges som symbolik, som humoristiske indspark. Der er mange sider af skultuprer altså.

Skultuprer fylder meget, og kan benyttes af os alle. Det er blevet moderne og hip, at skultuprstøberne laver deres kulture i begrænset antal. Både, da håndværket kræver lang tid, men også for at gøre dem mere ekslusive – og ofte – endnu mere personlige, hvis man er en af de heldige, der har fået fat i en af de få eksemplare.

99 Skulpturer er et godt eksmepel på det. Vi har et skævt tal, men for dem, der får fingre i en af dem kan det faktum, at det lige præcist ikke er et tre-cifrede antal eksmeplare gøre dem mere personlige, noget man er endnu gladere  for at have.

You may also like