Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Sådan kommer du bedst ud af din bolig efter salg

Har du lige solgt din bolig og nu skal du til at flytte ud, men hvor meget skal du egentlig lige istandsætte inden du flytter, hvis du da overhovedet skal gøre noget? Har du lavet en aftale med køberen om hvad der skal ske inden de flytter ind?

Lav aftale med køber

Det er en rigtig god ide at du aftaler med køber, hvad der skal ske. Om det er dig der skal male og sætte i stand, når du flytter eller om køber selv skal gøre det. Som regel så skal du bare efterlade boligen i en ryddelig stand, så boligen er til at flytte ind i og køberen selv kan sætte den i stand som de har lyst til. Inden du overdrager nøglerne til køberen, skal du dog lige være sikker på at køber, har overholdt alle de krav der er inden de kan overtage boligen. F.eks. så skal køberen have underskrevet skøde, pantebrev og gældsovertagelseserklæring. Du skal også være sikker på at køberen har indbetalt udbetalingen og at de har de nødvendige forsikringer. Det kan være en god ide lige at snakke med din boligadvokat inden du overdrager nøglerne til køberen, så du er sikker på at alt er som det skal være.

Pak dine ting

Når det hele er kommet på plads med aftale og papirer er skrevet under og udbetalingen er blevet indbetalt. En indflytningsdag er blevet aftalt og den er ved at nærme sig, så skal der til at pakkes. Men hvad er det lige du må tage med dig, for det er ikke nødvendigvis alt du bare kan tage med dig. I købsaftalen har du aftalt med køber om, hvad det er som du gerne må tage med dig. Har i aftalt at køberen gerne vil overtage alle de hårde hvidevare eller vil de kun overtage ovnen, så kan du tage køleskabet med dig. Du kan tage det med dig som i har aftalt. Selvfølgelig kan du tage inventar som spiseborde, sofaer og stole med dig, medmindre du har aftalt andet med køberen. Men når du så skal i gang med at pakke, skal du have en masse kasser hvor dine ting kan være i, men skal det være almindelige flyttekasser af bølgepap eller vil du hellere bruge nogle plastikkasser, som du kan bruge igen til opbevaring når du er flyttet i din nye bolig. En fordel ved at bruge klare plastikkasser er at du kan se hvad der er i kassen. Så når du skal pakke ud igen, kan du nemmere overskue, hvilke kasser der hører til hvilket rum. Hos Antalisccco kan du få både bølgepapkasser og plastkasser som du kan bruge til din flytning.

Gør rent

Du skal efterlade din bolig i ryddelig stand, hvilket betyder at din bolig skal være indflytningsklar. Det er ikke nødvendigt at du laver en grundig hovedrengøring, men der skal bare se pænt ud og bordflader skal gerne være blevet gjort rene. Hvis du vil være rigtig flink overfor køberen, kan du sørge for at der er blevet gjort grundigt rent. For så skal de ikke i gang med at svinge kosten når de træder ind ad døren, med en masse flyttekasser. Du kan også sørge for at der ligger et menukort til det lokale pizzaria, en toiletrulle og en affaldspose. For det er altid det, man lige glemmer at lægge øverst i flyttekassen og du ville nok også synes det var rart hvis der lige var en rulle toiletpapir, så du ikke som det første, skal en tur i det lokale supermarked.

Tag en pause

Under alt flytteriet kan det være en god ide at tage en pause, og det kan du gøre ved at tage på et weekendophold på Sonnerupgaard Gods. Her kan du koble lidt af og komme væk fra alt rodet og stressen der er ved at flytte. Du kan nyde de fredelige omgivelser og komme helt ned i tempo, så du er ladet op igen til når du kommer tilbage, og skal i gang med at komme på plads igen i din nye bolig. Kunne et ophold hos Sonnerupgaard være noget for dig?

You may also like