Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Sådan holder du en fed fest for unge

Er du en forælder og skal holde en fest for dit teenagebarn eller blot en ven som skal holde en fest for din bedsteven, men mangler lidt inspiration til hvordan du kan holde den bedste fest? Så frygt ej, her vil du få en masse råd til hvordan du kan holde en god fest.

Hvad skal jeg bruge?

Det kræver ikke alverdens arbejde at holde en fest. Hvis der bare er alkohol, er de fleste unge tilfredse. Derfor skal man selvfølgelig have alkohol. Det kan være på dåser, i flasker og hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det, kan man leje fadølsanlæg. Udover alkohol er det også godt med sodavande eller safte.

En anden sjov ting at have med, er et selfie cam. Her kan man fange alle festens højdepunkter, så glemmer man det i hvert fald ikke. I anledning med et selfie cam, kan man også købe nogle sjove rekvisitter til kameraet, som for eksempel briller, mund, emojis og så videre.

Det allervigtigste er musik! Hvad er en fest uden musik? Vær sikker på at have en god højtaler og selvfølgelig en god playliste dertil.

Hvor skal det holdes?

Det er helt op til en selv, hvor man holder det. Man kan holde det hos en selv – dog vil det blive meget beskidt. Det ville være en fordel at holde det udenfor på terrassen, hvis vejret er godt nok til det. Hvis man stadig vil holde det tæt på ens huset, kan man leje et telt og holde det i haven. Dette er en rigtig god mulighed, da det er udenfor og man derfor ikke behøver at bekymre sig, om noget går i stykker. Dog skal man leje andre ting også, for eksempel borde og stole.

En anden mulighed er at leje et lokale. Det vil mange nok synes at være det letteste, da rengøringen ikke er så hård bagefter og der ikke er møbler eller andet som kan gå i stykker.

You may also like