Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Møbelpolstren – stor erfaring inden ompolstring

Er du på udkig efter nogle danske designklassikere? Eller ønsker du blot at få foretaget en ompolstring af en af de klassikere, du allerede har stående hjemme i stuen? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Møbelpolstren samt de fantastiske services, han tilbyder. Møbelpolstren har en ualmindelig god sans for kvalitet, men ligeledes for korrekt faglig forståelse for, hvordan forarbejdningen af møblerne skal udføres i forhold til de oprindelige designs. Han har mere end 25 års erfaring med at betrække designmøbler, og vælger du således at få ompolstret dine designklassikere hos Møbelpolstren, kan du altså være sikker på, at du ikke går helt galt i byen. Lyder det som noget for dig, så kan du lige her besøge Møbelpolstren.

Køb brugte designklassikere hos Møbelpolstren

Har du ikke allerede en designklassiker derhjemme, og ønsker du at købe en brugt, og dermed spare lidt penge, så er Møbelpolstren også det helt rigtige sted for dig. Her finder du nemlig Danmarks største produktion og varelager af bruge designmøbler, hvorfor du har mulighed for at få danske designklassikere i bedre læderkvaliteter men til favorable priser. Hos Møbelpolstren kan du således købte brugte klassikere fra blandt andet Arne Jacobsen, Wegners og Poul Kjærholm, som alle tilbydes i et stort udvalg samt høj kvalitet.

Stort udvalg af danske designklassikere

Hos Møbelpolstren har du blandt andet mulighed for enten at købe en brugt 7’er stol fra Arne Jacobsen eller få ompolstret den, du har stående derhjemme. De brugte 7’er stole er nybetrukket på Møbelpolstrens eget værksted samtidig med, at stolenes understel er blevet nypoleret. Derudover er ryggen på alle stole blevet testet godt og grundigt, så du kan være helt sikker på at få en stol med hjem, som er af allerhøjeste kvalitet.

Du har også mulighed for at få ombetrukket din Svane stol fra Arne Jacobsen stol, som Møbelpolstren betrækker med en helt lige kæderemsyning præcis, som Arne Jacobsen oprindeligt designede den. Syningen følger stolens former, hvilket ender ud i et utrolig smukt og minimalistisk udtryk, der passer ind i ethvert hjem.

Af Arne Jacobsen klassikere tilbyder Møbelpolstren naturligvis også ompolstring af Ægget, som aldrig går af mode. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige varianter af ompolstring, således du får præcis det den stol med hjem, som du har gået og drømt om.

You may also like