Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/globacon.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Korrekt belysning for dit velvære

En optimal belysning i hjemmet er vigtigt både for dit fysiske og for dit psykiske velvære. Hvis du ikke har den optimale belysning i dit hjem, kan det medføre at du lettere får hovedpine, bliver træt og anspændt, samt at dine øjne på sigt bliver irriterede. Hvis du benytter dit hjem som en hjemmearbejdsplads fra tid til anden er det også særligt vigtigt, at du har den optimale belysning i hjemmet, da du her skal kunne sidde et sted og koncentrere dig i længere tid ad gangen. Her er det vigtigt at du nemt kan se på computeren og på de papirer eller bøger du skal give dig i kast med på skrivebordet, og at det pågældende rum er godt oplyst.

For at sikre at du har den optimale belysning i dit hjem, kan det være fristende at ansætte en indretningsarkitekt, som både har forstand på optimal og korrekt belysning, samt at få det til at se smukt og harmonisk ud i hele hjemmet – læs mere her.

Det kan være en god idé, hvad enten du har en indretningsarkitekt eller om du mere er gør-det-selv-typen, at overveje, hvordan du kan udnytte de naturlige lyskilder i dit hjem. Sørg for eksempel for at du – når du står op om morgenen – trækker gardinerne væk fra vinduerne, og ruller persiennerne op, sådan at solens stråler og så meget naturligt lys udefra som muligt kan komme ind og lyse det pågældende rum op. Så snart der kommer lys ind ad vinduerne, reflekteres det, hvis du har lyse vægge, og derved kan det få rummet til at syne mere stort og åbent.

Sørg også for at du har en god grundbelysning i alle hjemmets rum, ved at have lamper i loftet. Placér loftslamper midt i rummet eller fordel dem hen over loftet så centralt som muligt, for at få mest muligt lys.

You may also like