Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Inspiration til en federe have

Der er mange af os som går og lejer med tanken om at lave vores have om, så den er lidt federe. Når man gerne vil renovere sin have, så er der mange forskellige ting, som man kan give sig i kast med. Der er mulighed for at anlægge mere græs, få lagt en ny terrasse eller indkørsel, få skiftet ud i planterne og meget andet. Det er så at sige kun fantasien der sætter grænser og det kan godt være lidt skræmmende med så mange muligheder. Derfor er der her et par konkrete ting, som du kan gøre.

Få større biodiversitet i haven

Biodiversitet dækker over, hvor stor diversitet det er blandt det liv der findes i haven. Det kan dække over alt lige fra insekter til planter, men det nemmeste for haveejeren at kontrollere er planternes diversitet. Når man skal øge biodiversiteten, så kan man plante en masse forskellige blomster som ikke ligner hinanden og på den måde sørge for, at man får en mere spændende have. Her skal man også være opmærksom på at plante nogle planter, der spirer på forskellige tidspunkter i løbet af året, så man får en smuk have så længe som muligt.

Få styr på terrassen

Hvis du vil have en ny terrasse, så er det første skridt at finde et sted, hvor du kan få nogle billige belægningssten, havefliser, herregårdsfliser eller lige præcis den flisetype som du vil have. Hvis du har styr på, hvilke sten der skal lægges, så er du allerede godt i gang. Det kan dog være en svær proces at få afsluttet, men du kan med fordel finde noget inspiration blandt disse billige belægningssten og fliser. Når først du har besluttet dig for en stentype, så er det bare med at komme i gang med at lægge den nye terrasse.

You may also like