Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Find de helt rigtige redskaber til haven og landbruget

Om du har et landbrug, en skov eller en stor have, er det vigtigt med de rigtige redskaber og maskiner til at holde det hele vedlige. Men redskaber er ikke bare redskaber. Redskaber skal også være i god kvalitet lige som alting andet, der ikke kan undværes. Og selvfølgelig er visse redskaber uundværlige, hvis man bor på en gård eller ejer et stort stykke jord. På denne side kan du finde eksempler på redskaber, du kunne have brug for.

Forskellige klippere

Til landejendomme, gårde og landbrug hører højt græs sig til. Og det skal selvfølgelig klippes af og til. Ikke kun fordi det skal se godt ud, men også fordi det er bedst for græsset at blive klippet en gang i mellem. Ligesom vi mennesker gerne skal have klippet hår. Derfor vil du nok opleve, at en klipper er uundværlig, hvis du bor et sted med meget græs. Men der findes forskellige klippere, og det er ikke lige meget, hvilken du vælger. Det kommer meget an på dit hjem og på, hvor græsset befinder sig. Skal du eksempelvis bare bruge en god klipper til plænen, så er en rotorklipper et godt bud. Den er stærk til at klippe lige og kan klare det meste modstand. Men skal du klippe græs i grøfter og kanter, er det bedre med en slagleklipper, da den kan stå imod meget mere modstand. Så hvis der eksempelvis ligger dåser og flasker gemt i græsset i grøften, vil en rotorklipper nok stå af, hvorimod en slagleklipper ikke vil gå i stå. Der vil højst falde en slagle af klipperen, men så kan der heldigvis bare sættes en ny på. Begge klippere kan monteres til din traktor, hvis det er ønsket. Så du bør overveje, hvilken klipper, der passer til dit behov.

You may also like