Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Det sikre boligkøb og første skridt videre

Sidder du og overvejer at købe et hus eller en ny lejlighed, så kan du med fordel gøre dig klar på noget af en proces.

Det er nemlig ikke helt så nemt at få et hus i dag, det kræver nemlig en række godkendelser fra banken hertil skal man igennem en del når man så skal finde boligen.

Få hjælp til processen

Man skal altid gå efter, at få noget hjælp når man skal finde ens drømmebolig. Det er nemlig et meget stort projekt, det hele starter med søgningen og hvad er egentlig den bedste måde at søge på?

Hertil skal man vurdere om det man finder, overhovedet er et godt køb eller om man skal tilsidesætte det.

Boligadvokaten

Det er her en boligadvokat kan være meget behjælpelig, med en boligadvokat kan man nemlig få alt den nødvendige hjælp som man har brug for.

Du kan inde på boligadvokatoversigt.dk nemlig hurtigt få en oversigt over advokater, der kan du nemlig finde veluddannede og dygtige boligadvokater som kan hjælpe dig igennem hele processen.

Besigtiger med dig

Når du står og skal vurdere en bolig, kan du med fordel have en boligadvokat med dig når du skal besigtige boligen.

Du kan nemlig ved mange tilfælde blive vildledt, når du er oppe i lejligheden fanget af drømmen om den perfekte bolig. Det er her det er vigtigt man har sin boligadvokat med, de kan nemlig hurtigt vurdere de dårlige og gode dele af boligen.

De vil nemlig hurtigt vurdere hvad der kan ordnes om dørene er slidte eller om de sidehængte vinduer burde skiftes.

Vurdere boligen med dig

Når i har besigtiget boligen, kan du i stedet for en upræcis vurdering få en officiel vurdering af boligen med din boligadvokat. På den måde er du sikker på, at du får hvad du betaler for og ikke betaler for meget.

Hjælper med det juridiske

Når i så først er kommet frem til en fair vurdering for alle parter, er det her det juridiske kommer i spil.

Det kan nemlig meget ofte virke meget forvirrende med det juridiske hvis man ikke har forstand på det, derfor er det også godt, at have en boligadvokat med som kan gennemgå den juridiskbindende kontrakt.

Advokatforbehold

Hvis man hertil ikke har mulighed for at gennemgå kontrakten med advokaten inden underskrift, er det her vigtigt at man huske indskrive et advokatforbehold.

Med et advokatforbehold er du sikker på, at absolut alt det juridiske er på plads med advokaten, før noget er bindene. Det er din forsikring på, at du er sikker på hvad du køber. På den måde kommer du ikke til at føle dig snydt når handlen først er gået igennem.

Renovering

Når du så først har fået underskrevet og boligen er din, kan du med fordel tage det første skridt i din nye bolig.

Du kan begynde den mindre renovering, du kan nemlig altid starte med de hovedsagelige ting som skal skiftes. Hvis dørene er slidte så skal de skiftes, dette kommer til at kunne ses på ens varmeregning, da mange ældre døre og vinduer er utætte. Hertil kan det mærkes på boligen i og med den vil holde markant bedre på varmen i boligen.

Hertil er de fleste boliger i byen udstyret med sidehængte vinduer, disse kan ligesom dørene godt have brug for en udskiftning med årene.

You may also like