Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Arne Jacobsen Ægget – køb den både ny og brugt

Er du også helt vild med Arne Jacobsen Ægget, og ønsker du derfor at købe en til dit hjem? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Arne Jacobsen Ægget samt ompolstring af netop denne stol. Har du nemlig allerede Arne Jacobsen Ægget derhjemme, men trænger den til en kærlig hånd, kan du med stor fordel overveje at få foretaget en ompolstring af den, så den får et helt nyt liv igen. Her har du således mulighed for at vælge mellem et hav af forskellige materialer, farver og kvalitet, så du altså har mulighed for at design præcis den stol, som du godt kan lide. Du kan dog også vælge at købe Arne Jacobsen Ægget brugt, hvorfor den allerede er blevet ompolstret – på denne måde har du altså mulighed for at spare lidt penge på den anerkendte designklassiker. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i at udforske? Så finder du lige her et stort udvalg af Arne Jacobsen Ægget.

Få foretaget en ompolstring af din designklassiker

Ønsker du således at få foretaget en ombetrækning af den stol, du allerede har stående hjemme i din stue, har du, som sagt, rig mulighed for at designe den præcis, som du har lyst til. Du kan blandt andet vælge mellem 3 forskellige typer af læder – nemlig Classic læder, Elegance læder og Soft læder. Classic læderet er utroligt tykt, kraftigt og slidstærkt, og Arne Jacobsen Ægget vil få en pæn og struktureret overflade med dette læder. En af de mest attraktive lædertyper er dog Elegance læderet, som er af utroligt høj kvalitet. Det er fast og tykt, og du vil med dette læder få en overflade, som er både naturlig og udstråler en varm glød. Sidst, men absolut ikke mindst, har du mulighed for at få lavet Arne Jacobsen Ægget i Soft læderet, som er en mellemting mellem de to andre lædertyper. Det er et utroligt blødt og flot læder, der har en dejlig jævn overflade. Har du således fået lyst til at ombetrække din stol i nogle af disse lædertyper, skal du altså blot følge linket øverst i artiklen, hvor du ligeledes kan se de mange forskellige farver, læderet kommer i.

You may also like