Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

Alt det du skal huske, inden du sælger din bolig

Du kan gøre rigtig meget for at få din bolig til at virke mere attraktiv for potentielle købere. Med et hus, som virker mere attraktivt, kan du hurtigere få det solgt og måske også til en mere fordelagtig pris. Vi guider dig til alt det, du skal huske.

Få pudset de små ting

Når vi snakker om at pudse og nusse for huset, menes det at selv de ting, som du normalt ikke ville lægge mærke til, kan gøre en væsentlig forskel for køberen.

Få pudset og fyldt de små huller ud som sidder i væggen, fra tidligere billeder. Slib gulvet hvis det trænger. Hvis i har gulvtæppe på, så få det renset eller få det fjernet. Mal de vægge som trænger til det. Hos Dorchdanola.dk kan du finde alt udstyr, til hjemmet.

En god investering

De fleste købere prioriterer naturligt lys og luft i hjemmet. Derfor kan det virkelig betale sig at investere i at pudse hjemmet godt og grundigt inden et salg. Hos Sparxpres.dk kan du nemt og hurtigt få et lån, hvis det kniber med at finde pengene, til en mindre renovering.

Du kan eventuelt få en ven eller bekendt til at se på huset med objektive øjne, og udpege de steder, der kunne være godt at gøre noget ved. Du er sandsynligvis selv blevet immun når det kommer til at kigge på dit hjem, med objektive øjne. Derfor ville det være godt at få råd og vejledning fra andre, som ikke bor i dit hjem.

Find lyset frem

En mørk bolig er svær at sælge. De fleste mennesker vil helst gerne bo i en lys bolig, derfor er det nødvendigt at du, som hussælger, gør det så lyst som muligt.

  • Træk gardiner og persienner fra, eller fjern dem helt. Fjern alt som blokerer for sollys, fra vindueskarmene m.m.
  • Sørg for at vinduerne er godt pudset. En pudsning kan gøre underværker for lyset.
  • Mal mørke vægge i en lys eller hvid farve. En lys farve, kan nemlig være med til at reflektere lyset. Man kan også snyde med spejle på væggene, som reflekterer lyset og får rummet til at virke større.
  • Sørg for at dørene er helt åbne til alle rum, når huset bliver fremvist. På den måde kan lyset fra værelserne ramme gangen.

De små forbedringer

Det er vigtigt at du prøver på at gøre huset så neutralt som muligt. Det vil sige, at det for eksempel ville være en god idé, at lufte godt ud, inden du fremviser huset. Lugten af andre mennesker, madvarer eller husdyr, kan nemt danne et ærgerligt billede hos en potentiel køber.

Få huset til at se større ud. Ryd grundigt op, også i kælderrum, loftrum og garage. På den måde får potentielle købere lov til at se mulighederne for opbevaring og hvad de kan gøre med rummet. Det er nemmere for køberen at forestille sig deres egne ting, i dit hjem hvis der er ryddet og overskueligt at se på.

Gør grundig rent. Det er vigtigt at snavs og skrald ikke tager fokus, fra selve huset. Når du fremviser det rent og pænt, er det nemmere for køberen at fokusere på alle de positive ting ved boligen.

Fjern nogle af dine egne møbler og eller ting. Det kan skabe mere plads, og være med til at gøre, så dit hus virker større og mere indbydende. Få sat fokus på de mere positive funktioner af hjemmet.

Få huset til at fremstå velholdt. Du kan komme langt ved at male vinduer, og sørge for at træværk og trægulve er velholdt og i pæn stand. Sådan noget som afskallet maling og mosbedækket terrasse, kan nemt få huset til at se slidt ud.

You may also like