Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigstorbyferie.dk/flytnord.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Hus og have

4 ting der er afgørende for, om du får fat i din drømmebolig

København er et vaskeægte mareridt at søge boliger i. Den er fyldt op med små lejligheder, til alt for mange penge og engang imellem står man overfor en andelsbolig som er lidt for billig til at være sand, hvilket det sikkert også er, for det viser sig nemlig, at en masse billige andelsboliger, er gemt væk i en forgældet andelsboligforening. Vi guider dig til vejen til din drømmebolig.

 

 

Find en god ejendomsmægler

Det kan betale sig at finde en god ejendomsmægler, som du har god kemi med. En ejendomsmægler som ved hvad du kan lide, og prioritere dig, når der kommer en bolig op, som er noget for dig. Men hvordan er det lige at man finder sådan en ejendomsmægler? Du kan starte med at undersøge din omgangskreds og dit netværk for potentielle ejendomsmæglere, hvis ikke det lykkes kan du lede efter en ejendomsmægler i København på nettet og husk altid at læse anmeldelser af dem på Trustpilot.dk.

Men hvad er det helt nøjagtigt en ejendomsmægler giver dig af værdi? Jo ser du, en ejendomsmægler kender markedet, en ejendomsmægler har garanteret et stort netværk og en ejendomsmægler får boliger, før der bliver lavet salgsopslag. Så hvis du bliver gode venner med ham, kan han vise dig boligen, før alle andre.

Brug dit netværk

Dit netværk kan være altafgørende for at finde din drømmebolig. De gode boliger bliver solgt lynhurtigt, til venner og bekendte. Det er derfor vigtigt at du sørger for at alle i dit netværk ved, at du går og leder efter en bolig. Det kan også være du er heldig, at nogle fra dit netværk bor i en sund andelsforening, og at de måske har lyst til at skrive dig på listen. På den måde, er din chance langt højere for at finde en god bolig.

Brug forskellige uortodokse sider som selvsalg.dk og DenBlåAvis.dk. Der er ofte en masse skrammel på disse sider, men nogle gange er man heldig at ramme en guldgrube.

 

Skaf en boligadvokat

Grundet det store pres på Københavns boligmarked, er det bedste du kan gøre for dig selv, at skaffe en billig boligadvokat i København. De hjælper dig med at læse alle dokumenter grundigt igennem. Det store pres, gør desværre at der ingen kontrol er af boligkøb og bolig salg. Derfor sker det ret tit at, at der bliver bedt om penge under bordet, eller 40.000 kr. ekstra for klædeskabet.

 

Praktikaliteter

  • Læg penge til et budget. Hvor meget har du råd til at lægge for både lån og boligudgifter om måneden? Det er ikke sjovt at bo i en bolig hvor du bruger over halvdelen af din løn på boligudgifter.
  • Find ud af hvad du finder vigtigst. Er det beliggenheden? Skal din kommende lejlighed have en altan? Vil du hellere prioritere størrelse, frem for beliggenhed? Det er er nogle overvejelser som er kloge at tage stilling til, inden du køber en lejlighed.
  • Sæt dig ind i markedet, området og om hvad de andre lejligheder i området bliver solgt til. Det kan ske, at du betaler for meget for en lejlighed, som reelt ikke er det værd. Det kan betyde at du mister penge, når du selv skal sælge en dag.
  • Hvis du er enlig, er det en god idé at købe en delevenlig lejlighed. Det giver rig mulighed for at leje den ud, hvis du på et tidspunkt er nødt til at gå ned indtægt. Det kan være alt lige fra, at du starter på studie igen, til at du måske mister dit job. På den måde kan du enten leje den ud og finde et billigere sted, imens du kommer på fode igen, eller du kan leje det ene værelse ud.

You may also like